elektronik sigara dini sohbetler sohbet islami sohbet muzik indir cinsel sohbet deneme bonusu Penis Enlargement Turkey Burun Estetiği Ankara Lazer Epilasyon Ankara Lazer Epilasyon Ankara Labioplasti Ankara Kızlık Zarı Dikimi Ankara Lazer Epilasyon Konya Dudak Dolgusu Ankara Kıl Dönmesi Tedavisi Ankara Hemoroid Tedavisi Ankara Meme Ultrasonu Ankara

YENİ GENEL BAŞKAN ÖZGÜR ÖZEL

CHP 38. Olağan Kurultay'da genel başkanlık görevine seçilen Özgür Özel, ''Çok konuşuldu, buraya kimlerin desteği ile geldi diye.
 Tarih: 05-11-2023 14:10:59
YENİ GENEL BAŞKAN ÖZGÜR ÖZEL

CHP 38. Olağan Kurultay'da genel başkanlık görevine seçilen Özgür Özel, ''Çok konuşuldu, buraya kimlerin desteği ile geldi diye. Bu salondan 130 milletvekilimizle el ele kol kola çıkıyorum. Salona il başkanlarımızla girdik. Bu salondan 81 il başkanımızla kol kola çıkıyorum'' dedi.
CHP'nin 38. Olağan Kurultayında genel başkanlık seçimini 823 oyla Özgür Özel kazandı. Rakibi Kemal Kılıçdaroğlu ise 536 oy aldı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, sonuçların açıklanmasının ardından salonda teşekkür konuşması yaptı.
Konuşmasına Kemal Kılıçdaroğlu'na teşekkür ederk başlayan Özel, ''Böyle bir gecede, bu saatde bu büyük onuru benimle birlikte yaşayan tüm belediyelerimize, tüm CHP'lilere yürekten teşekkür ediyorum. CHP'nin 130 milletvekilinden oluşan harika bir grubu var. Çok konuşuldu ''buraya kim, kaç milletvekilinin desteği ile geldi'' diye.
Bu salondan 130 milletvekilimizle el ele omuz omuza çıkıyorum. Salona il başkanlarımızla girdik. Bu salondan 81 il başkanlarımızla çıkıyorum. Başkanım müsaade ederse bin 366 delegemizi bana oy vermiş kabul ediyorum '' ifadelerini kullandı.

''Sizlere Güveniyorum''

Kurultay sonrası hiçbir partiliye kırgınlığı olmadan salondan ayrılacağına söz verdiğini belirten  Özel, ''Benim süreç boyunca ve bugün istemeden kırdıklarım olduysa affola. Grubumuz pazaretsi sabahından itibaren Plan ve Bütçe Komisyonundaki mücadelesini büyük bir enerjiyle ve tek bir grup olarak devam edecek.

Bizler hep birlikte beş ay sonraki yerel seçim sürecine odaklanacağız. Buradan bir buçuk milyon üyemize diyorum ki, biz Cumhuriyet'i yüzüncü yılında yaşadığımız büyük üzüntüyü telafi etmek, yüzleri güldürmek, ikinici yüzyıla zaferle girmek için örgütümüzde yarından itibaren seferberlik ilan ediyorum.

Omuz omuza çalışacağız, elimizdeki belediyelerin tamamını yeniden kazanacağız, yanlarına yenilerini ekleyecek ve hep birlikte zaferi kazanacağız. Ben buna inanıyorum. Bunun içinde sizlere güveniyorum '' dedi. 

Deprem bölgesindeki illere ve özellkle Hatay'ı gündemde tutacağını söyleyen Özel, ''Örgüte verdiğim bütün sözleri tutacağım'' ifadesini kullanarak, 81 il başkanıyla yarınki parti meclisi sürecini görüşmek üzere toplantı düzenleyeceğini ve kendilerini davet ettiğini duyurdu.

  Bu haber 109 defa okunmuştur.   Kaynak: özelhaber
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SİYASET Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI