Ukrayna Dışişleri Bakan Yardımcısı Nikolenko: Tehditler almaya devam ediyoruz

Ukrayna Dışişleri Bakan Yardımcısı Oleg Nikolenko, Ukrayna’nın yurt dışı temsilciliklerine tehditlerin sürdüğünü ifade etti. Nikolenko, “Paketler hayvan gözleri içeriyordu. Paketler bir sıvıya batırılmış ve buna karşılık gelen bir kokuya sahip” dedi.
 Tarih: 04-12-2022 14:00:00
Ukrayna Dışişleri Bakan Yardımcısı Nikolenko: Tehditler almaya devam ediyoruz

Ukrayna Dışişleri Bakan Yardımcısı Nikolenko tarafından yapılan yazılı açıklamada, “İspanya'daki terör saldırısının ardından Macaristan, Hollanda, Polonya, Hırvatistan, İtalya'daki büyükelçilikler, Napoli ve Krakow'daki başkonsolosluklar ve Brno'daki konsolosluklara kanlı paketler geldi. Paketler hayvan gözleri içeriyordu. Paketler bir sıvıya batırılmış ve buna karşılık gelen bir kokuya sahip. Bu mesajların anlamını inceliyoruz” dedi.

“SİNDİRME KAMPANYASI”

Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmytro Kuleba, bu paketlerin bir sindirme kampanyasına hizmet ettiğini ifade ederek, “Ukrayna büyükelçiliklerine ve konsolosluklarına yönelik iyi planlanmış bir terör ve sindirme kampanyasının yürütüldüğüne inanmak için nedenlerimiz var. Diplomatik cephede Ukrayna'yı durduramayarak bizi sindirmeye çalışıyorlar. Ancak bu girişimlerin boşuna olduğunu hemen söyleyebilirim. Ukrayna'nın zaferi için etkin bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Your browser does not support the video tag.

Etiketler
  Bu haber 5721 defa okunmuştur.   Kaynak: UlusalAjans
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER DÜNYA Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI