TÜRKİYE DEĞİŞİM PARTİSİ İSTANBUL KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞINA DÜZCE’Lİ İSİM BERNA ÖZDEMİR GETİRİLDİ.

Türkiye Değişim Partisi birçok ilde hızla yayılırken, kendi içlerinde de bayram değişimleri devam ediyor. Genel Başkan Mustafa Sarıgül öncülüğünde Türkiye’nin gündeminden hiç düşmeyen Türkiye Değişim Partisinde zaman zaman bayrak değişimleri de yapılıyor. Geçtiğimiz günlerde Türkiye Değişim Hareketinin isim babası Türkiye Değişim Hareketi Kurucu İstanbul İl Başkanı Mehmet Ali Oğuş Türkiye Değişim Partisi Yusuf Polat’ın istifasının ardından bayrağı devir aldı.
 Tarih: 23-07-2022 14:47:08
TÜRKİYE DEĞİŞİM PARTİSİ İSTANBUL KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞINA DÜZCE’Lİ İSİM BERNA ÖZDEMİR GETİRİLDİ.

Mehmet Ali Oğuş oluşturduğu yönetim kurulunda İstanbul’da büyük çalışmaları yapılacağının resmini oluşturmaya başladı. 
TDP İstanbul İl Başkanı Mehmet Ali Oğuş Kadrosunu tamamlarken Değişim Kadınlarının Başına Türkiye Değişim Partisi İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Düzceli İş İnsanı Berna Özdemir’i atadı. 
Berna Özdemir’in atanması ile birlikte İstanbul Düzcelilerin sesine katma değer katılacağı konuşuluyor.
Türkiye Değişim Partisi İstanbul Değişim Kadınlarının başına geçtikten sonra ulaştığımız Berna Özdemir’i tebrik ettikten sonra Düzceli bir ismin böylesi bir göreve gelmesinden dolayı mutlu olduğumuzu ifade ettik. Berna Özdemir öncelikle Düzce’nin sesini daha güçlü çıkması için elimden geldiğinden daha çok çalışacağını söyleyerek hızlı yayılan Türkiye Değişim Partisi İstanbul Değişim Kadınlarının da daha güçlü olacağını ifade etti. 
Siyaset ve İş dünyasındaki birikimlerini TDP İstanbul Değişim Kadınlarına, Düzce’mize ve dokunabileceğim her alan için katkı sağlayacağını ifade eden   Berna Özdemir teşekkürlerini ifade etti. 
Düzceli isim Berna Özdemir’e Değişim Kadınları Öncüsü olmasını kutluyor, başarılar diliyoruz.

Etiketler
  Bu haber 454 defa okunmuştur.
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI