Turkcell, reklam filmi serisinin 7’ncisini yayınladı

Turkcell, #ÇokÇekici temalı reklam filmi serisinin 7’ncisini yayınladı. Filmde Türkiye’nin birçok noktasından, Turkcell kullanıcılarının günlük yaşamlarını paylaştıkları anlarla, Türkiye’nin güzelliklerine ve Turkcell’in çekim gücüne vurgu yapılıyor.
 Tarih: 08-07-2022 12:10:00
Turkcell, reklam filmi serisinin 7’ncisini yayınladı

 

Turkcell, Türkiye’nin güzelliklerini ve Turkcell’in çekim gücünü anlattığı #ÇokÇekici reklam serisinin 7’inci filmini yayınladı. Serinin önceki filmi “#ComeToÇaykara” filminde de yer alan küçük oyuncu Ahmet Sefa Gürkan ile başlayan son filmde, yeşili ve mavisiyle Türkiye’nin doğal çekici güzelliklerine yer veriliyor.  

FİLM, RAFİNERİ İMZASI TAŞIYOR 

Küçük oyuncunun ‘Çaykara’ya gel’ çağrısıyla başlayan görüntülerde, ülkenin birçok noktasından insanların günlük yaşamlarından eğlenceli paylaşımlarıyla Turkcell’in çekim gücü vurgulanıyor. İnsanlar, sevdiklerini Turkcell kalitesiyle Türkiye’nin güzelliklerini yaşamaya, yazın ve bayramın tadını çıkarmaya davet ediyor. Kala Film’in prodüksiyonunu, Ali Ardıç’ın yönetmenliğini üstlendiği film, tüm seri gibi yine Rafineri imzası taşıyor. 

 

 

Your browser does not support the video tag.

Etiketler
  Bu haber 5833 defa okunmuştur.   Kaynak: UlusalAjans
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER TEKNOLOJİ Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI