TAYFUN GÜLER'E BÜYÜK GÖREV

İstanbul Siyasetinde son zamanlarda öne çıkan genç isimlerin başında yer alan Tayfun Güler'e önemli görev...
 Tarih: 19-03-2022 14:44:45
TAYFUN GÜLER'E BÜYÜK GÖREV

Tayfun Güler, İstanbul siyasetinin son dönemlerde yetiştirdiği genç siyasetçilerin başında yer alıyor. Genç yaşına rağmen oldukça önemli projelerde yer aldı. Bir çok projelerin fikir babalığını bir çok projenin yürütücüğünü yaptı. Engelliler tarafında adeta uzman biri. Siyasette önemli görevlerde yer aldı. Aldığı tüm görevlerde bayrağı en yukarıya dikti dikmeye çalıştı. Bir çok siyasi partiden tekliflerle aldığını takip ettik. Genel Başkanlığını Mustafa Sarıgül ile  birlikte  Türkiye Değişim Partisi  Kurucuları arasında yer aldı. Partinin ilk büyük kurultayında listede ismi yazıldı. 

Tayfun Güler, İstanbul sevdalısı.İstanbul'un her sokağında ayak izim var, İstanbul'u seviyor ve İstanbul için ömrümü vakfetmek istiyorum diye ekliyor. Bu sevgimin farkında olan Türkiye Değişim Partisi İstanbul İl Başkanım Sayın Yusuf Polat'a çok teşekkür ederim. Yönetiminde yer verdi, büyük bir  onur kendisi ile çalışmak. Azimli heyecanlı bir başkanla çalışacağım. Geçmişte de birlikte çalıştım. Her an dinmeyen heyecanı İstanbul'a yayılıyor. Kendisinden alacağım güç ile birlikte İstanbul'a dokunacağız.  

Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül inanıyorum ki dünyada eşi benzeri olmayan bir Genel Başkan, her an hareketli, her an üretiyor. Büyük güç katıyor. Ulaşılabilir tarafı anlatılmayacak kadar etkileyici. Her an teşkilatının her birine ulaşılabilir bir Genel Başkan.

Türkiye de ismini duymayan olmasa da liderlik vasfını da  çok yakında herkes görecek. Büyük bir supriz yaratacağız Türkiye'mize. Sonra ekliyor geliyoruz  diye...

İstanbul'a olan sevdamı Siyaseten de birleştiren İstanbul İl Başkanımız Sayın Yusuf Polat'a ve Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül'e yürekten teşekkür ediyorum. İstanbul ve Türkiye'miz için hiç durmadan çalışacağız. 

Yolumuz uzun, yolumuz meşakatli ancak çalışa çalışa kazanacağız der, Genel Başkanımız aynı o dustur ile mücadele edeceğiz, hizmet üreteceğiz diyor. Son cümlesinde de Genel Başkanının en çok sevdiği türkü ile veda ediyor. Bekle kar altındaki buğday tanesi, yine onun suları ile yeşereceğiz diye bitiriyor.

Kendisine yeni aldığı görevde başarılar diliyoruz.

 

  HABER GALERİ
  Bu haber 294 defa okunmuştur.
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SİYASET Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI