SEÇMEN HAKAN KUŞÇUOĞLU’NU MU İSTİYOR?

Gazetemiz olarak gerek şehrin siyasileri, gerek şehrin iş dünyası, Şehrin STK’ları ve yaptığımız anketleri bir torbaya doldurarak gün sonu Analizleri yapıyoruz.
 Tarih: 29-03-2023 17:42:03
SEÇMEN HAKAN KUŞÇUOĞLU’NU MU İSTİYOR?

Seçim startından sonra başvuru yapan Aday Adayları yoğunluğunu Ak Parti’de hep birlikte görüyoruz. 51 ve mevcut vekiller ile birlikte yanılmıyorsak 53 Aday Adayı başvurusunu tamamladı. 8-9 Nisan'da her şey belli olacak. Tüm Partiler kesin adaylarını YSK’ya bildirmiş olması gerekiyor. Tam bu noktada Türkiye seçime kilitlenirken Düzce’de de tek gündem adeta seçim oldu. 

SEÇMEN NE DİYOR?

1-Ak Partili seçmen kesinlikle değişim istiyor. İl Başkanlığı değiştikten sonraki oluşan enerjiyi Milletvekili seçimlerinde de görmek hissetmek istiyor. 

2- Ak Partili seçmen liyakati önemsese de sadakati de ekliyor. 

3-Ak Partili seçmen arka tarafta da olsa özellikler arasında Partinin tozunu yutmuş biri olsun istiyor. Özellikle Düzce siyasetini Düzce İl Teşkilatında öğrenmiş birini istiyor.
Gazetemize gelen yorumlar, yaptığımız anketler ve araştırmalarımız sonucunda Düzceli seçmen kesinleşecek listede Hakan Kuşçuoğlu’nu oldukça işaret ediyor. 

Hakan Kuşçuoğlu değişime cevap verebilecek bir isim, Kuşçuoğlu için Düzce’de yaşıyor ve Düzce’yi yaşıyor mesajları geliyor. Parti içinde liyakat ve partiye sadakati sorgulanmıyor bile. Partinin tozu özelliği burada daha çok öne çıkıyor Çünkü Merkez İlçe Başkanlığını yapmış bir isim. 

Ve ayrıca şehrin Eşrafı..

Takdiri elbette Ak Parti Genel Merkezi verecek. Temayül sonuçları ve anketler değerlendirilecek. Birçok isim için bu tahlilleri yapacağız. 

"Günün özeti" 

Etiketler
  Bu haber 108 defa okunmuştur.   Kaynak: Haber Merkezi
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI