MUSTAFA SARIGÜL SARIYER KALE KOMUTANINI ZİYARET ETTİ

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül Sarıyer İktidara Hazırlık Merkezinde Sarıyer Kale Komutanı Murat Kemer'i ziyaret etti.
 Tarih: 02-05-2022 22:24:36   Güncelleme: 02-05-2022 22:53:36
MUSTAFA SARIGÜL SARIYER KALE KOMUTANINI ZİYARET ETTİ

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, değişime sende ortak ol sloganı ile başlattığı partiye üye olma kampanyası ziyaretleri yapıyor.Kampanya boyunca ilçeleri ziyaret ederek üye formlarını bizzat kendisi topladı. Üye katılım formlarını almak için Türkiye Değişim Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığını ziyaret ederek Sarıyer İktidara Hazırlık Merkezi Başkanı, kendi tabiri ile Sarıyer Kale Komutanı Murat Kemer'den 500 üye formu teslim aldı. 

Türkiye Değişim Partisi İstanbul İl Başkanı Yusuf Polat'ın ve parti yöneticiler ile birlikte ziyaretler gerçekleştirildi. Sarıyer İlçe İktidara Hazırlık Merkezine atandığı süre boyunca başarılı çalışmalar yapan Sarıyer İlçe Başkanı Murat Kemer üye yapma kampanyasında ilk etapta 500 üye ile büyük katkı yaptı. Yaptığı açıklamada yanına bir sıfır daha ekleyerek en kısa sürede 5000 üye kaydı olacağını partiyi çığ gibi büyüteceklerine sonsuz inandığını söyledi. 

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Sarıyer İlçe Başkanı Murat Kemer'in başarılı çalışmaları takip ettiğini, bundan sonra Türkiye Değişim Partisine daha büyük katkılar yapacağına inandığını söylerek Murat Kemer'e başarılar dilerim dedi.

  HABER GALERİ
  Bu haber 2340 defa okunmuştur.
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SİYASET Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI