Kervan Gıda’da üst düzey atamalar

85 ülkeye ihracat yapan yumuşak şeker üreticisi Kervan Gıda, halka arz sonrası organizasyonel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdığını duyurdu. Bu kapsamda üst düzey atamaların gerçekleştiği şirkette, Oğuz Ay ve Türkşad Salihoğulları, Genel Müdür Yardımcısı unvanıyla görevlerine başladı.
 Tarih: 16-08-2022 12:10:00
Kervan Gıda’da üst düzey atamalar

Kervan Gıda'da Oğuz Ay ve Türkşad Salihoğulları, Genel Müdür Yardımcısı unvanıyla görevlerine başladı.

OĞUZ AY KİMDİR? 

Kervan Gıda’da Pazarlama & Strateji Grup Başkanı olarak görev yapan Oğuz Ay, görev değişikliği ile Satış, Pazarlama, Kalite ve Stratejiden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı pozisyonuna atandı. Hızlı tüketim sektöründe farklı firmalarda uzun yıllar üst düzey yöneticilik yapmış olan Oğuz Ay, 2017 yılından bu yana Kervan Gıda’da görevine devam ediyor. Kervan Gıda’nın Polonya’da üretim yapan ZPC Otmuchów’ın hisselerini satın almasından sonra şirketin icra kurulu üyesi olarak da görev yapan Oğuz Ay, Kervan Gıda’nın global satış ve pazarlama stratejisinin yapılandırılmasında önemli sorumluluklar üstlendi.  

TÜRKŞAD SALİHOĞULLARI KİMDİR? 

30 yılı aşkın deneyimiyle sektörün önemli firmalarında üst düzey yöneticilik yapan Türkşad Salihoğulları Kervan Gıda Operasyon Grup Başkanlığı, Mali İşler Direktörlüğü Finansal Kontrol ve Yatırımcı İlişkileri Direktörlüğü ile Bilgi Teknolojileri Kıdemli Yöneticiliğinden Sorumlu Genel Müdür yardımcısı olarak görevine başladı. İş hayatına finans sektöründe başlayan Salihoğulları, 30 yılı aşan kariyeri süresince Türkiye’nin önemli gıda firmalarında çalışma olanağı buldu. Çeşitli kurumlarda yönetim ve icra kurulu üyesi olarak da sorumluluk alan Salihoğulları, evli ve iki çocuk babasıdır. 

Etiketler
  Bu haber 5744 defa okunmuştur.   Kaynak: UlusalAjans
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER EKONOMİ Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI