Halk müziği sanatçısı İbrahim Ocak'ın “ Yar Yar ” klibi görücüye Çıkıyor!

Sanatçı İbrahim Ocakın Yeni Şarkısı “ Yar Yar ” Görücüye Çıkıyor!
 Tarih: 24-09-2022 12:26:00
Halk müziği sanatçısı İbrahim Ocak'ın  “ Yar Yar ” klibi görücüye Çıkıyor!

Halk müziği sanatçısı İbrahim Ocak'ın  “ Yar Yar ” klibi görücüye Çıkıyor! Halk müziği sanatçısı İbrahim Ocak, yine bir başarıya imza atıyor. 

Adıyamanlı ses sanatçısı İbrahim Ocak uzun zamandır ayrı olduğu sevenleriyle YAR YAR adlı eseri ile buluşmaya hazırlanıyor. Ocak Yar Yar Klipinin tanıtımını İbrahim Ocak Şark Sofrası’nda  basın mensuplarının da katıldığı bir programda gerçekleştirdi.

İstanbul Beykoz’da klip çekimi için kamera karşısına geçen sanatçı “Yar Yar” isimli klip eserinin söz müziği kendisine ait olduğunu söyleyen Adıyamanlı sanatçı İbrahim Ocak, Müzik yönetmeni Ayhan ak ve Klip yönetmeni Turgay Ceylaner’e, desteklerinden dolayı teşekkür ederek, “gerçekten muhteşem bir klip oldu.  en kısa zamanda klibin sosyal platformlarda dinleyicilerinin beğenisine sunacaklarını” ifade etti.

Uzun bir aradan sonra büyük emeklerle hazırladığı yeni albümündeki “yar yar” klip çalışması için düzenlenen basın toplantısına katılan sanatçı İbrahim Ocak, küçük yaştan bu yana müziğe hep ilgi duyduğunu söyledi.
Yıllardır hayalini kurduğu güzel bir klip özleminin nihayet gerçekleştiğini ifade eden ünlü ses sanatçısı İbrahim Ocak, “ bu parçadan çok umutluyum. İşinin ehli deneyimli ve tecrübeli bir ekiple klibimizi hazırladık. Müzik yönetmenim Ayhan Ak ve Klip yönetmeni Turgay Ceylaner’e huzurlarınızda teşekkür ediyorum.

Ünlü sanatçı İbrahim Ocak, klip tanıtım toplantısında konuşmasını şöyle sürdürdü. “ Çok başarılı bir çalışmaya imza attığımızı düşünüyorum. Önümüzdeki günlerde televizyonlarda, radyolarda ve sosyal medyada sık sık klipimizle karşılaşacaksınız. Çok olumlu tepkiler alacağımıza inanıyorum. Bu albüm beni sevenlere, aşk acısı çekenlere, sevdiğini genç yaşta kaybedenlere sev ipte kavuşamayanlara bir armağanımdır” dedi. 

İbrahim Ocak, Müzik yönetmenim Ayhan Ak ve Klip yönetmeni Turgay Ceylaner başta olmak üzere Kirvesi Mustafa Çimen’e Kahta Dernekler Federasyon Başkanı Osman Arslan’a ve basın mensuplarına teşekkür etti.

Etiketler
  Bu haber 5841 defa okunmuştur.   Kaynak: UlusalAjans
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SİYASET Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI