Hakkari Valiliği'nden 1 kişinin yaralandığı silahlı kavgayla ilgili açıklama

Hakkari Valiliği, 1 kişinin tabancayla yaralandığı kavgayla ilgili açıklama yaptı. Olayın, sosyal medya hesaplarında iddia edildiği gibi MHP İl Başkanı Fatih Özbek ile ilgisinin olmadığı, alacak-verecek meselesinden kaynaklandığı belirtildi.
 Tarih: 08-12-2022 10:00:00
Hakkari Valiliği'nden 1 kişinin yaralandığı silahlı kavgayla ilgili açıklama

Hakkari Kent Park'ta dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, iddiaya göre, N.E. ile İ.A. tartıştı. Tartışma büyüyünce İ.A. üzerinde taşıdığı tabancayla 3 kez ateş edip N.E.'yi yaraladı. Olayın duyulmasıyla kavga eden kişilerin yakınları bölgeye geldi. Taraflar arasındaki gerginlik arbedeye dönüştü, çok sayıda iş yerinin camları kırıldı. İhbarla olay yerine gelen polis ekipleri, toplanan kalabalığı dağıtırken, İ.A. yakaladı. Yaralanan N.E. ise sağlık ekibi tarafından Hakkari Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan N.E., müdahalenin ardından Van'a sevk edildi.

YAZILI AÇIKLAMA YAPILDI

Olayın, MHP İl Başkanı Fatih Özbek'in silahla bir kişiyi yaraladığı iddiası ile sosyal medya hesaplarında paylaşılması üzerine Hakkari Valiliği, yazılı açıklama yaptı. Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"07.12.2022 günü bazı basın yayın organları ve sosyal medya hesapları tarafından Hakkari MHP İl Başkanı Fatih Özbek'in ateşli silah kullanmak suretiyle bir şahsı yaraladığı şeklinde asılsız iddialar paylaşılmaktadır. Kimliği belirli iki şahıs arasında alacak verecek konusundan kaynaklı husumet sonucu ateşli silahla yaralama olayı gerçekleşmiş olup, konunun şüphelisi olaydan kısa zaman sonra yakalanmış, adli tahkikata başlanılmıştır. Bahsi geçen olayla MHP İl Başkanı Fatih Özbek’in bir ilgisi yoktur. Ayrıca bu konu kasıtlı olarak kullanılarak huzur ve güven ortamını bozmaya çalışan şahıslar hakkında gerekli adli süreç başlatılmıştır."

Etiketler
  Bu haber 5721 defa okunmuştur.   Kaynak: UlusalAjans
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI