GÖZLER PROJELERDE AMA...

Şehrin merkezinde olan Cedidiye Meydan Projesi şimdiden gözleri üstüne çekmekte. Ancak Düzceli Yazar Cedidiye Meydan Projesi için eleştiride bulundu.
 Tarih: 05-06-2023 19:24:22   Güncelleme: 06-10-2023 11:20:22
GÖZLER PROJELERDE AMA...

Düzce Belediyesi aynı anda bir çok projeler üzerinde çalışmalar yapıyor. Özellikle şehrin merkezinde yer alan Cedidiye Meydan Projesini vatandaşlar heyecanla bekliyor ve yakinen takip samsun escort ediyor. Şehrin merkezinde adeta inci gibi fark kendini fark ettirecek olan Cedidiye Meydan Projesi şimdiden gözleri üstüne çekmekte.

Oysa yaptığımız araştırmada belediye ve yüklenici firma yetkilileri şöyle ifade ettiler,  projenin henüz bitmediğini, imalatın devam ettiğini elbette şehrin incisi olacak bir projenin takip edildiğini ancak vatandaşlardan biraz sabır beklediklerini ve eleştirinin yerinde ve zamanında yapılmasının daha değerli olduğunu ifade ettiler. 
Devam eden proje için görsel üzerinde eleştiri yapacak olursak henüz inşaat halinde olan proje için bir çok haksız şeyler de söylenebileceği belirtildi. 
Yapılan açıklamada  vatandaşların hassasiyetleri önemli olduğunu ancak projenin çok güzel olacağını yakın gelecekte ortaya çıkacağı beyan edildi.

 
Etiketler
  HABER GALERİ
  Bu haber 89 defa okunmuştur.   Kaynak: özelhaber
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI