Gazeteci Yazar Muammer Kızılırmak’ın İlk Kitabı “İZ BIRAKANLAR ÇIKTI”

HABERGERÇEK HABER PORTALI İmtiyaz Sahibi ve DÜZCE GAZETECİLER CEMİYETİ Denetim Kurulu Başkan yardımcısı, Gazeteci Yazar Muammer Kızılırmak’ın ilk kitabı olan ‘DÜZCE’DE İZ BIRAKANLAR ’ adlı kitabı çıktı.
 Tarih: 06-06-2023 11:13:45   Güncelleme: 06-10-2023 11:19:45
Gazeteci Yazar Muammer Kızılırmak’ın İlk Kitabı “İZ BIRAKANLAR ÇIKTI”

Metamorfoz yayınları tarafından yayınlanan toplamda 81 kişi ve kuruluşların yer aldığı  “İZ BIRAKANLAR” kitabında Düzce’ye hizmet eden, değer katan, Düzce’de sanat, siyaset, sosyal, edebiyat alanlarında iz bırakan kişilerin biyografisi,  kurumların tanıtıcı bilgileri ve yaptığı hizmet ile eserler anlatılıyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan yazar Muammer Kızılırmak şunları söyledi…

“Düzce’ye 2004 yılında geldim. Yaklaşık 19 seneden beri bu memleketin havasını soluyor, bu toprakların ekmeğini yiyor, suyunu içiyorum… Uzun yıllardır, bu şehre olan vefa borcumu ödemek,   evimiz olan şehrimizin gelişmesi, büyümesi, evimizde yaşayanların huzuru ve geleceği için, gerek haber ve yorumlarım, köşe yazılarımla, gerekse de yaptığım belgesel film çalışmalarıyla mücadele İstanbul Escort Hizmetleri ediyorum.

Bence gazetecilik, sadece popüler olanın peşine takılarak günü kurtarmak değil, şehrimize fayda sağlamış, değer katmış insanları bulup, gelecek kuşaklara birinci ağızdan aktarmaktadır. Bu düsturdan yola çıkarak, şehrimize yaşamıyla, yaptığı eserlerle, sıcak dokunuşuyla fayda sağlamış insanları, sadece kaybettiğimizde değil, hayattayken değerini bilmek amacıyla “DÜZCE’DE İZ BIRAKANLAR isimli kitabımızı hazırladım. Bu kitabın hazırlanmasında desteklerinden dolayı başta Düzce Belediye Başkanı Sayın Dr. Faruk Özlü olmak üzere, Sayın Doç Dr. Fatih Özçelik’e, Sevgili dostlarım; Sayın İbrahim Bilgin, Metamorfoz Yayınevi Sahibi Sayın Ünsal Ünlü ve Sayın Hakan Çakır’a, kardeşim Fatma Herem’e  benim için kıymeti sonsuz olan kankam Yiğit Eymen Eren’e ve tüm Düzce halkına sonsuz teşekkür ederim...”

Etiketler
  HABER GALERİ
  Bu haber 118 defa okunmuştur.   Kaynak: https://habergercek.org/
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER EĞİTİM Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI