Fethullah Gülen başını öpmüştü: İşte Soylu'nun troll danışmanının eski ortağı

Süleyman Soylu’nun 'troll' danışmanı Emin Şen'in sahibi olduğu SM360’ın eski ortakları arasında, Fethullah Gülen’in 'başından öptüğü' Mücteba Kılıç'ın da yer aldığı ortaya çıktı.
 Tarih: 13-01-2023 13:09:42
Fethullah Gülen başını öpmüştü: İşte Soylu'nun troll danışmanının eski ortağı

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun danışmanı Emin Şen'e ilişkin Meclis’te kamuoyuna duyurduğu dosya konuşulmaya devam ediyor.

Özel, Soylu’nun danışmanı Emin Şen’in sahibi olduğu SM360’ın sosyal medya yönetimi için çeşitli bakanlıklar ve kamu kurumlarından yüz binlerce dolarlık ihaleler aldığını açıkladı. Özel, Şen’in, Soylu’nun troll ordusunun başında olduğuna dair belgeleri de paylaştı.

Öte yandan Gerçek Gündem'in haberine göre, Emin Şen’in sahibi olduğu SM360 Ajans'ın eski ortakları arasında Neslihan Er Oğur ve Mücteba Kılıç’ın bulunması da dikkat çekti.

Şirkette mevcut çalışanlar arasında Şen’in kardeşi Enis Şen de bulunuyor. Şirketin eski ortağı Mücteba Kılıç ise Fethullah Gülen’in yanında şiir okuyup ağlayan kişiydi. Gülen, Şen’in eski ortağı Kılıç’ı, okuduğu şiirin ardından başından öpmüştü.

Etiketler
  HABER GALERİ
  Bu haber 214 defa okunmuştur.
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI