Doğu Anadolunun En Büyük Güzellik Merkezi Açıldı! Tuğba İnan Erzurum'da 2.Şubesini Açtı!

Erzurumun gözde güzellik merkezlerinden olan Tuğba İnan Güzellik Merkezi ikinci yılında ikinci şubesini açtı! Hüseyin Avni Ulaş Mah. Alpaslan Türkeş Bulvarı Tohumcular Konut Yapı Koop. No: 2 Yıldızkent / Palandöken/ Erzurumda açtı.
 Tarih: 23-12-2022 22:10:00
Doğu Anadolunun En Büyük Güzellik Merkezi Açıldı! Tuğba İnan Erzurum'da 2.Şubesini Açtı!

Hüseyin Avni Ulaş Mah. Alpaslan Türkeş Bulvarı Tohumcular Konut Yapı Koop. No: 2  Yıldızkent / Palandöken/ Erzurum'da açtı.

Görkemli Açılışın Konuğu Ebru Polat!
Kentin önde gelen isimlerinin katıldığı açılışta Ebru Polat sahne aldı. Söylediği şarkılarla açılışı sabırsızlıkla bekleyen Erzurum halkının içini ısıttı.


Tuğba İnan: Öncelikle Erzurum'a sonrasında Türkiyemize hayırlı uğurlu olsun! dedi.
Açılışımızın ikinci senesinde ikinci şubemizi açmanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Bu açılış öncelikle Erzurum'a sonrasında Türkiyemize hayırlı olsun. En kısa sürede güzel ülkemizin bütün şehirlerinde yer almak için çalışmalarımız tam gaz sürüyor.

Tuğba İnan Kimdir?


Tuğba İnan 24 Mart 1993 tarihinde Uşak ilinde dünyaya geldi. Genç yaşlarda spor aktiviteleriyle uğraştı. Tuğba İnan eğitimini işletme bölümü üçüncü sınıftan terk etti ve evlendi. Eşi Evrim İnan ile iki tane kız çocukları var. Eğitimini bıraktıktan sonra meslek hayatını farklı yönlere çekmek istedi. 2. mesleği Fitness Eğitmeni ve Welnes yaşam eğitmenliği yaptı.Sonrasında Dövmecilik mesleğine merak saldı ve kendisine Dövme Stüdyosu açtı. Halen daha faaliyettedir. Daha sonra pandemi sürecine girince Güzelliğe Dair konular araştırdı. Pandemininde etkisiyle kendisine evde saçlarıyla işlemler yaparak 10 Haziran 2020’de Erzurum'da ilk salonunu açtı ve iki yılda doğu Anadolu'da büyük başarılara imza attı. 20 Ocak 2022’de ilk yılında Doğu Anadolu Saç Tasarım ve Güzellik Salonu ödülünü aldı. 16 haziran 2022’de Doğu Anadolu Bölgesi Başarılı Güzellik Merkezi ödülünü aldı. Son olarak 18 Aralık 2022 Erzurum ilinde 1000 metrekarelik Tuğba İnan Saç ve Güzellik Merkezini açtı.

Etiketler
  Bu haber 5905 defa okunmuştur.   Kaynak: UlusalAjans
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER MAGAZİN Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI