elektronik sigara dini sohbetler sohbet islami sohbet muzik indir cinsel sohbet deneme bonusu Penis Enlargement Turkey Burun Estetiği Ankara Lazer Epilasyon Ankara Lazer Epilasyon Ankara Labioplasti Ankara Kızlık Zarı Dikimi Ankara Lazer Epilasyon Konya Dudak Dolgusu Ankara Kıl Dönmesi Tedavisi Ankara Hemoroid Tedavisi Ankara Meme Ultrasonu Ankara

DEVA ve ÜÇLÜ İTTİFAK “MURAT CAYMAZ” DEDİ

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Gelecek Partisi ve Demokrat Parti ile birlikte ortak Belediye Başkan Adaylarının Murat Caymaz olduğunu açıkladı.
 Tarih: 13-02-2024 13:14:04
DEVA ve ÜÇLÜ İTTİFAK “MURAT CAYMAZ” DEDİ

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali BabacanGelecek Partisi ve Demokrat Parti ile birlikte ortak Belediye Başkan Adayı olarak Deva Partisi Düzce İl Başkanı  Murat Caymaz’ın adaylığını kamuoyuyla paylaştı.

DEVA Partisi, Demokrat Parti ve Gelecek Partisi’nin ortak adayı Murat Caymaz’ın 31 Mart 2024 Yerel İdareler seçimlerinde Düzce Belediye Başkanı adayı olacağına inandığını kaydeden Deva Partisi Genel Başkanı Babacan aday tanıtım lansmanında Murat Caymaz’a övgüler yağdırarak :  “Sayın Murat Caymaz Düzce’nin Belediye Başkanı olacak inşallah. Burada halkımızın feryadını ve sıkıntılarını gayet iyi biliyoruz. Düzce’de Murat Caymaz gibi dürüst, başarılı, çalışkan bir değeri biliyor, bu da en önemli avantajımız İnşallah. Pek çok yerde olduğu gibi, Düzce’de de çok güzel bir sonucu, İnşallah hep birlikte alacağız” şeklinde konuştu.

Deva Partisi, Demokrat Parti ve Gelecek Partisi ortak Belediye Başkan adayı Murat Caymaz da, Belediye Başkanı seçilmesi halinde geçmişteki Belediye Başkan Yardımcılığı tecrübesi ile Düzce’ye hizmet edeceğini” vurguladı. Belediye’nin kapsının tüm vatandaşlara açık olacağını dile getiren Caymaz, “Düzce’ye hizmet etmek için bu yola çıktık” dedi..

Aday tanıtım toplantısına katılan partililerin coşkusu ve başkan adayı Caymaz’a gösterilen büyük ilgi dikkat çekti.

 

Etiketler
  Bu haber 49 defa okunmuştur.
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER DÜNYA Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI