"Çünkü biz korkmadık, korkmuyoruz, korkmayacağız"

İyi Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er, sabah saatlerinde İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı'na yapılan silahlı saldırı hakkında açıklama yayınladı.
 Tarih: 31-03-2023 14:30:07

"Faillerin derhal yakalanmasını ve yargı önüne çıkarılması gerekmektedir" diyen Er, "Bugün sabah saatlerinde İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı'na silahlı saldırı düzenlenmiş olup, il binamız kurşunların hedefi olmuştur. Bu tip menfur saldırıların kutuplaştırıcı, ayrıştırıcı söylem ve eylemlerin, nihayetinde ortaya çıkan toplumu bir bütün olarak rahatsız ettiğine inandığımız nefret dilinin, hakaretlerin ve hatta tehditlerinin etkisi ile yaşanması kaçınılmaz bir durum olduğu kamu oyunun da takdir edeceği bir gerçektir.  Yetkililerin sorumluluklarını hızla yerine getirmeleri elzemdir.

Kurulduğu günden bugüne bir çok sefer saldırılara ve tehditlere maruz kalan İYİ Parti Teşkilatlarının cesur insanlardan oluştuğunun gerçeği ile tüm ülke adına yaşatmak ve hatta geliştirmek zorunda olduğumuz demokratik hak ve özgürlüklerimiz için mücadelemizi yılmadan sürdüreceğimizi kamuoyuna duyurmayı bir borç biliyor, milletimize bu vesile ile geçmiş olsun diyoruz.

Bize güvenmeye devam edin; Çünkü biz korkmadık, korkmuyoruz, korkmayacağız. Allah devlete ve millete zeval vermesin." ifadelerini kullandı.

Etiketler
  Bu haber 109 defa okunmuştur.   Kaynak: Haber Merkezi
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI