Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar (CANLI)

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine toplantısı sonrası açıklama yapıyor. Açıklamayı CANLI olarak aşağıdaki Facebook linkinden izleyebilirsiniz.
 Tarih: 26-09-2022 18:00:00
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar (CANLI)

Cumhurbaşkanı Erdoğan'nın konuşmasından satır başları;

- (TOKİ sosyal konut projesi) Başvuru sayısı şimdiden 5 milyona dayanan bu kampanya, Türkiye’nin bu zamana kadar yapılmış en büyük konut projesi olacaktır. Milletimiz sosyal konut projemize çok büyük bir teveccüh göstermiştir.

-  (yapılan öğrenci yurt binaları) Yurtlarımızdaki yatak sayısını 182 bin yataktan 850 bin yatağa çıkartarak, hiçbir gencimizin eğitiminden mahrum kalmamasını istiyoruz.

-  Ek yerleştirmelerin devam ettiği ve fiyatlarını değiştirmediğimiz yüksek öğrenim yurtlarında kalan öğrencilerimizin beslenme ücretlerini günlük 25 liradan 60 liraya çıkartıyoruz. Birileri sabah akşam evlatlarımıza sadece umutsuzluk aşılarken biz istikbalimizin teminatı olarak gördüğümüz gençleri her alanda desteklemeye devam ediyoruz.

 - Dünya ekonomik krizden savaşlara pek çok sorunla boğuşurken, Türkiye olarak hem içeride hem dışarıda güçlü bir duruş sergiliyoruz. Artık herkesin takdir ettiği birikime ve dirayete sahibiz.

- Rusya Ukrayna savaşında her iki tarafla diyaloğumuzu sürdürerek pek çok başarıya imza attık. Ülkemizi kendi çıkarlarının bekçisi olarak görenler bu yeni durumdan rahatsız olsa da biz süreci Türkiye merkezli yürütüyoruz. Dış politika da dayatmayı kabul etmiyoruz.

- Geçtiğimiz günlerde Özbekistan ve Amerika da yaptığımız temaslar Türkiye’nin genişleyen dış politika vizyonunu ortaya koymuştur.

Etiketler
  Bu haber 5738 defa okunmuştur.   Kaynak: UlusalAjans
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SİYASET Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI