CHP'li Ramis Topal, Gümüşhacıköy Ticaret ve Sanayi Odasını Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)24. Dönem Amasya Milletvekili Ramis Topal, Gümüşhacıköy Ticaret ve Sanayi Odasına ziyarette bulundu.
 Tarih: 16-11-2022 19:20:00
CHP'li Ramis Topal, Gümüşhacıköy Ticaret ve Sanayi Odasını Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)24. Dönem Amasya Milletvekili Ramis Topal,Amasya Gümüşhacıköy’de programları kapsamında  Gümüşhacıköy Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti.

 Ziyaret sonrası CHP 24. Dönem Amasya Milletvekili Ramis Topal, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: '' Gümüşhacıköy’de Ticaret Sanayi Odasını ziyaret ettik. Yeni başkan Ali Koca ve Yönetimine hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Gümüşhacıköy’ün gelişimi için genç ve istekli bir ekip ile karşılaştık. Taşın altına elimizi koymamız gereken her yerde yanlarında olacağımızın sözünü verdik. Sanayi anlamında bakir kalan ilçemizin gelişimi ve gençlerimizin başka şehirlere göçünü engellemek için Organize Sanayi Bölgesinin kurulmasını destekliyor ve bu konuda bulunacakları her türlü girişimde var gücümüzle Gümüşhacıköy Ticaret Sanayi Odamızın yanında olacağız. Ali Koca başkana ve yönetimine başarılar diliyorum. '' ifadelerini kullandı. 
Çeşitli konular üzerinde fikir alışverişinde bulunulan ziyarette Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)24. Dönem Amasya Milletvekili Ramis Topal, Başkan  Ali Koca ve Yönetim Kurulu üyelerine çalışmalarında kolaylık ve başarılar diledi.

Etiketler
  Bu haber 5892 defa okunmuştur.   Kaynak: UlusalAjans
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SİYASET Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI