CHP DÜZCE’DE BASINDA BÜYÜK AYRIMCILIK.

Adaleti Ankara İstanbul arasında yol yürümek olduğunu sanan Düzce CEHAPE basın ile ilişkilerinde ilginç yol belirlemiş. CHP Düzce’de yakın geçmişte yönetim değişti, ama zihniyetin değişmediği ve değişmeyeceğini bir kez daha görüyor ve daha da çok göreceğimizi ifade etmek istiyoruz.
 Tarih: 08-01-2022 21:20:21
CHP DÜZCE’DE BASINDA BÜYÜK AYRIMCILIK.

Yakın gelecekte Türkiye’de seçim atmosferi başlıyor. Tüm siyasi partiler seçime hazırlanıyor. Bir kısım partiler seçim hazırlığı yapmaya başladı ya da çok kısa sürede başlayacaktır.

Biz Düzce Analiz Gazetesi ve Televizyonu olarak, elbette önümüzdeki seçimde taraf olacağız, elbette ki tarafımız olacak, elbette ki temennimiz olacak, şöyle ki; öncelikle ahlaklı olan tarafındayız ve ahlaklı olan kazansın diye emek vereceğiz, adil olan tarafındayız ve adil olan taraf kazansın diye emek vereceğiz, emeğe saygılı olan tarafındayız ve emeğe saygılı olan tarafın kazanması için çalışacağız, vicdan sahibi tarafın kazanmasını istiyoruz ve taraf olacağız, liyakat sahibi insanların kazanmasını için taraf olacağız, ayrımcılık yapmayan tarafın kazanması için taraf olacağız. Dolayısı ile inşallah doğru olan tarafında olacağız ve doğruları destekleyeceğiz.

Bizler basın emekçileri olarak, basın sektörüne yatırım yapan taraf olarak, az ya da çok istihdam yaratmaya çalışan iş insanları olarak tüm bunların yanında hayatları bıçak sırtında yöneten kişiler olarak tüm siyasi partileri, iş dünyasını adalete, adil olmaya, emeğe saygılı olmaya davet ediyoruz.

Küçük şehirde dengeler çok ilginç, masum basit bir zekâ maalesef anlamakta çok güçlük çekiyor. Herkesin çeşitli dengeleri mevcut ancak olması gereken geneli dengede tutmak ve genelde ölçüyü sağlamak olmalı ve olduğunu düşünüyoruz.

Dolaylı dolaysız 4-5 kişiye direk zaman zaman 10’ları bulan istihdam yaratan gurup olarak tekrar diyoruz ki adil olun, adaletli olun ve basın sektörüne, emekçilerine saygılı olun çağrısını yapmak istiyoruz.

Gelelim özete, gelelim zihniyetin CHP’de nasıl işlediğine. Gelecekte iktidara talip heveslerinin nasıl anlamsız olduğuna ve adalet diye 400 km yürüyen Genel Başkanlarını nasıl anlamsız hale getirdiklerine.

Düzce CHP İl yönetimi ile görüştük, birçoklarını yakinen, birçoklarını aynı şehirde yaşamanın verdiği sosyalleşme neticesinde ve nihayetinde burası Düzce, biz 40 kişiyiz 40’mız birbirimizi de biliriz derler ya küçük bir şehirde herkes herkesle kısmen arkadaştır, kısmen merhabalaşır ve bilir birbirlerini.

Her neyse Yeni Yıl için basın ile işbirliği yapmak için teşebbüste bulunduk ki, aldığımız cevapla nutkumuz tutuldu.

Özetle Düzce CHP, Düzce basınında süperlig belirlemiş ve 4 Büyük basın ile anlaşmış. Diğer basın mensuplarını, basın kuruluşlarını, basın emekçilerini diğerleri!!!olarak saymış. 4 Büyük haricinde tüm basın kuruluşlarını bayramdan bayrama ilan vereceklermiş, özel günlerde hatırlayacaklarmış yetermiş 4 büyük onlar… Yönetim 4 büyükle ilerlemek istiyormuş. Diğerlerini yani bizleri arada hatırlayacakmış özel günlerde.  Şaşkınlıkla, hayretle dinledik tabi ki… Oysa biz basın kuruluşları ya da bizim gurup basın ilkelerini koruyarak asla ayrımcılık yapmadık.

 

 

 

 

 

Biz CHP Düzce’ye soruyoruz?  

  • 4 Büyükleri hangi akreditasyon kriterleri ile belirlediniz.
  • Hangi 4 büyük kriterleri yerine getirdi.
  • Ölçüyü ne olarak belirlediniz.
  • Diğerlerini kendi içlerinde ayırdınız mı?
  • Diğerlerinin desteğine ihtiyacını yok mu?
  • Diğerlerinin emeklerini yok sayarken hangi ahlaki değerlerinizle karar verdiniz?
  • Adalet nedir tekrar açıklar mısınız?
  • Olası iktidar olduğunuzda ki ( bu şekilde imkansız) kendi yandaş medya alt yapısı mı oluşturuyorsunuz?
  • İktidar partisini havuz medya sıfatı ile eleştirirken dayanak noktanız kendi havuz medyası alt yapısı kurmanız mı oluyor?
  • Soracak daha çok soru var ancak kalan kısımları vicdanınıza bırakıyoruz.

 

Biz buradan öncelikle CHP Düzce yöneticilerine ve benzeri düşünen tüm siyasilere ve iş insanlarına seslenmek istiyoruz.

Sizin desteğinize ihtiyacımız yok, bu kafayla giderseniz askere çok beklersiniz teskere diyerek bizde bundan sonra bu şekilde düşünen tüm kuruluşların yaptığı çalışmaları haberleştirmeyeceğimizi ifade etmek istiyoruz.

Ayrıca 4 büyüklere de seslenmek istiyoruz. Bu durumdan memnunsanız sizleri de sizin vicdanınıza bırakıyoruz.

Gün ola harman ola diyoruz.

 

 

  HABER GALERİ
  Bu haber 596 defa okunmuştur.
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI