Cengiz İmren’in ‘Yılan’ına 9 milyon dolarlık özel jette lansman!

Cengiz İmren Grand Müzik etiketiyle Hayrettin Güneş prodüktörlüğünde çıkardığı Yılan adını verdiği şarkısını tanıtımını 9 Milyon Dolarlık özel jette yaparak Türkiye’de bir ilke imza attı.
 Tarih: 12-08-2021 12:20:00
Cengiz İmren’in ‘Yılan’ına 9 milyon dolarlık özel jette lansman!

Cengiz İmren Grand Müzik etiketiyle Hayrettin Güneş prodüktörlüğünde çıkardığı 'Yılan' adını verdiği şarkısını tanıtımını 9 Milyon Dolarlık özel jette yaparak Türkiye’de bir ilke imza attı.

İSTANBUL (İGFA) - Dünyada birçok dünya starnın yaptığı jette şarkı lansmanı modasının Türkiye’deki ilk temsilcisi olarak, Türkiye'de ilk kez gerçekleşti. İstanbul semalarında yapılan bir gezi sırasında soruları yanıtlayan İmren, heyecanlı ve keyifli halleri ile dikkat çekti.

Uzun aradan sonra müzik piyasasına dönmeye hazırlanan sanatçı, "Her ne kadar bu işlerden anlamasamda, Youtube'da şarkımız 7 milyona ulaşmak üzere. Bana rakamları yükseltmek için teklifte bulundular, ancak ben her zaman doğallıktan, organik olmaktan yanayım" dedi. Bu arada bu başarıyı birlikte paylaştığımız Grand müziğin sahibi prodüktörüm Hayrettin Güneş’e teşekkürlerimi iletiyorum.

TÜRKİYE'DE İLK KEZ

Özel jet ile Türkiye'de ilk kez yapılan lansman hakkında konuşan İmren, "Dünyada birçok örneği var, ancak Türkiye'de ilk kez biz yaptık. Sevgili danışmanım Selim Akar'a bu fikri için çok teşekkür ederim, kısmet olursa bir sonraki şarkımın tanıtımı da deniz altında yapacağım" diyerek herkesi güldürdü. Özel jeti havalandırarak yaptığı tanıtımın maliyetini soran gazetecilere yanıt veren İmren , "12.000 Dolar saati açıklamasında bulundu. Kendisini albüm lansmanında yalnız bırakmayan iş adamı Ersin Oğuz'a da teşekkür eden İmren, "Sevgili dostum single çıktığında 50.000 adet satın aldı, bende buradan bir söz vermek istiyorum. Dostumun satın aldığı 50 bin adet cd gelirini yangın bölgesinde zarar gören aileler için kullanacağım, inşallah yaraları birlikte saracağız" dedi.  

Etiketler
  Bu haber 5936 defa okunmuştur.   Kaynak: UlusalAjans
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER MAGAZİN Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI