Başakşehir’de yeni bir viyadük çalışması başladı

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Bahçeşehir 1’inci kısım 2081 Sokak ile 2’nci kısım Vatan Caddesi’ni birbirine bağlayacak yeni bir viyadük çalışmasının başladığını açıkladı. Hafriyat çalışmalarının devam ettiği şantiye sahasında incelemelerde bulunan Kartoğlu, “Başakşehirliler hem zamandan hem de yakıttan tasarruf sağlayacak” dedi.
 Tarih: 25-06-2022 11:00:00
Başakşehir’de yeni bir viyadük çalışması başladı

Zemin etüt çalışmalarının ardından hafriyat çalışmalarına başlandığını belirten Kartoğlu, proje hakkında şantiye sahasında yetkililerden bilgi aldı. 

  BAHÇEŞEHİR’E ALTERNATİF GÜZERGÂH

 İlçe sakinlerinin talepleri doğrultusunda viyadük çalışmasına başladıklarını söyleyen Kartoğlu, “Başakşehir’in her noktasında hızlı ve güvenli ulaşım adına çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bahçeşehir’e yeni bir viyadük yapılması için komşularımız talepte bulunmuştu. Uzun süredir üzerinde çalıştığımız projede inşaata başladık. Komşularımız, 1. Kısım ile 2. Kısım mahallelerimizi birbirine bağlayan Ulus Caddesi viyadüğü yerine, Bahçeşehir’de alternatif güzergâh oluşturacağımız bu viyadüğü de kullanabilecek. Ayrıca Boğazköy, Hoşdere ve Deliklikaya mevkilerinde ulaşım çok daha rahat hale gelecek" diye konuştu. 

 21 METRE GENİŞLİĞİNDE VE 150 METRE UZUNLUĞUNDA

 Viyadük ile ilgili teknik bilgiler de paylaşan Kartoğu, “Viyadüğümüz 21 metre genişliğinde ve 150 metre uzunluğa sahip. Doğa dostu Başakşehirliler için bisiklet ve yaya yolları da olacak. Başakşehir’in her noktasına kalıcı eserler üretmek için çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

 

Your browser does not support the video tag.

Etiketler
  Bu haber 5750 defa okunmuştur.   Kaynak: UlusalAjans
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER EKONOMİ Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI