BAL DEDİ ŞURUP ÇIKTI.

DÜZCE'DE “BAL” DEDİ “ŞURUP” ÇIKTI HALKIN SAĞLIĞINI TEHDİT EDENLERE GÖZ AÇTIRILMIYOR 935 KİLO SAHTE BAL VE PEKMEZ YAKALANDI
 Tarih: 09-01-2022 15:16:17
BAL DEDİ ŞURUP ÇIKTI.

Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, emniyet müdürlüğü ekiplerinin kontrol uygulamasına takılan bir kişinin sahte bal ve pekmez sattığını tespit ederek ürünler yediemine teslim etti. 935 kilogram sahte bal ve pekmez yakalayan ekipler, ürünlere numune sonuçları çıkana kadar el koydu.

Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, aracında ürün sevkiyatı yapan bir şahsa yönelik yaptığı aramada sahte olduğu öne sürülen bal ve pekmez olduğu ele geçirdi.

Şaguç köprüsü üzerinde bir aracın yükünün fazla olmasından şüphelenen Düzce Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Ç.B. isimli şahsı durdurarak araçta arama yaptı. Zabıta Müdürlüğüne haber verilmesi üzerine olay yerine gelen Düzce Belediyesi Zabıta Ekipleri, satışa hazır halde araca yüklenen ürünlerinin menşeinin bulunmadığı, etiketlerinin olmadığı ve son kullanma tarihlerinin yazmadığını tespit ederek şahsı ve aracı Zabıta Karakoluna aldı. Yakalanan şahıs araçtaki ürünlere önce” bal ve pekmez” ardından da “şurup” diyerek çelişkili ifade verdi. 

Zabıta Karakoluna çağrılan Düzce İl Tarım Müdürlüğü ekipleri ele geçirilen ürünlerin analizi için numune aldı.
Kavanozlar içerisinde toplam 935 sahte bal ve pekmezin Çankırı’dan getirildiği ve Düzce’de satılmak istendiği üzerinde duruluyor.

  HABER GALERİ
  Bu haber 392 defa okunmuştur.
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YAŞAM Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI