AHYAN SIKI SAHNE TECRÜBESİNİ TAÇLANDIRIYOR.

Türk Müziğinin önemli sanatçıların arasında yer alan Ayhan Sıkı, uzun yıllar İbrahim Tatlıses, Özcan Deniz gibi dev isimlerin arkasında yer alarak edindiği tecrübeyi söz ve müziği kendisine ait olan "Arama" isimli şarkı ile müzikseverlerin karşısına çıkıyor.
 Tarih: 29-04-2022 23:33:48   Güncelleme: 30-04-2022 00:32:48
AHYAN SIKI SAHNE TECRÜBESİNİ TAÇLANDIRIYOR.

Düzce'li başarılı iş insanı Ramazan Caboğlu ve yatırımcı ortağı  Jasser Kheir Turizm, İnşaat, Organizasyon alanlarında yaptığı çalışmalara Sinema ve müzik alanlarını da ekledi. 

Yakın gelecekte tüm dünyada büyük yankı uyandıracak olan sinema filmi çekimlerine hazırlanan caboğlu müzik piyasasına da el attı. Kırk yılı aşkın Türkiye'nin önemli sanatçılarının başında yer alan İbrahim Tatlıses, Özcan Deniz gibi dev isimlerin  arkasında yer alan Ayhan Sıkı'nın "arama" isimli şarkısını RJ Prodüksiyon Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Caboğlu ve RJ Prodüksiyon Ortağı yabancı uyruklu yatırımcı Jasser Kheir prodüktörlüğünde tüm dijital marketlerde yer alacak. 

Klib çekimini de aynı zamanda Düzce'li iş insanı Murat Albayrakoğlu'nun şirketi Nec Film üstlendi. Yönetmenlğini Tarık Canca, Görüntü Yönetmenlğini Emre Gözen, Yönetmen Yardımcılığını Tarkan Canca imzasıyla dijital platformlarda yer alacak. Heyecanla beklenen klip çok yakında izleyicilerin karşısına çıkacak. 

  HABER GALERİ
  Bu haber 586 defa okunmuştur.
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YAŞAM Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI