6. GELENEKSEL PDR GÜNLERİ SONA ERDİ

6. Geleneksel PDR Günleri Sona Erdi Düzce Üniversitesi PDR Topluluğu tarafından düzenlenen 6.Geleneksel PDR Günleri alanında uzman 9 konuşmacı ve gerçekleştirilen etkinliklerle son buldu.
 Tarih: 08-04-2022 09:59:54
    6. GELENEKSEL PDR GÜNLERİ SONA ERDİ

Atatürk Eğitim ve Kültür Merkezi Cumhuriyet Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe; Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Genç, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Koç, Türk PDR Derneği Genel Başkanı Oğuz Özat, PDR Günleri etkinliklerine ve öğrencilere önemli katkılar sunan Prof. Dr. Binnur Yeşilyaprak, davetli konuklar ve öğrenciler katılım gösterdi.

Programın açılış konuşmasını yapan Türk PDR Derneği Genel Başkanı Oğuz Özat, PDR öğrencilerinin iş olanakları ve yapılması gerekenler hakkında bilgiler verdi. Dernek olarak öğrencilerin ve çalışanların yanında yer aldıklarının altını çizen Özat, KPSS alımlarına da değinerek konuşmasını sonlandırdı.

Konuşmasını yapmak için kürsüye davet edilen Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Koç ise; öğrencileri yapmış olduğu başarılı çalışmalar için tebrik ederek, etkinliğe katkı sağlayan konuşmacılara ve katılımcılara teşekkür etti.

Prof. Dr. Mustafa Koç’un konuşmasından sonra kürsüye davet edilen Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Genç, üniversite eğitiminin sadece teorik ders olmadığını belirterek düzenlenen bu etkinliklerin öğrencilerin kişisel gelişimine önemli katkılar sunduğunu ifade etti. Öğrenciler tarafından düzenlene bu etkinlikten dolayı duyduğu memnuniyetini dile getiren Prof. Dr. Genç, Üniversitenin yaptığı etkinliklerin yanında, öğrencilerin de kendi etkinliklerini yapabilmeleri için onları her zaman desteklediklerinin altını çizdi. Etkinliğin faydalı olması temennisinde bulunan Prof. Dr. İlhan Genç, katılımcılara ve katkı sunanlara teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.

Gerçekleşen açılış konuşmalarından sonra Prof. Dr. Binnur Yeşilyaprak, 'Masallarda Terapi' konusu ile programın ilk sunumunu yaptı.  Prof. Dr. Binnur Yeşilyaprak, gerçekleştirdiği sunumunun ardından her sene öğrencilere vermiş olduğu Binnur Yeşilyaprak Başarı Ödülü’nü Topluluk Başkanı Şevval Aydeniz'e verdi.

Binnur Yeşilyaprak Başarı Ödül töreninin ardından Prof. Dr. Tuncay Ayas “Siber Zorbalık”, Doç. Dr. Eyüp Çelik “'Cinsel Terapi” ve Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem Demir Çelebi ise “Türkiye'de Yas ve Ölüm Çalışmaları-Güncel Gelişmeler” konuları hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

Eğitici ve öğretici etkinliklerin de düzenlendiği programın 2. gününde; Uzman Psk. Dan. M. Burak Otyakmaz “Spor ve Performans Psikolojisi”, Prof. Dr. Taşkın Yıldırım “Terapötik Sürecin Kırılma Anları: İlk Karşılaşmadan Vedaya” konu başlıklarında sunum yaparken, Dr. Pınar Özdemir ise öğrencilerle “Kutumdaki Soruyu Bul” oyununu oynayarak, kazanan 5 öğrenciye hediye verdi.

Gerçekleştirilen sunumlar arasında düzenlenen etkinliklerle katılımcıların ilgisinin canlı tutulduğu programda, bu sene ilk kez düzenlenen 'Mikrofon Bende'  etkinliğinde Rüveyda Sıla Taşdemir kendine özgü bir konuşma gerçekleştirdi.

Program Arş. Gör. Emine Tunç’un “'Yakın İlişkiler ve Aldatma” başlıklı sunumu ile devam etti. Birbirinden değerli konuşmacıların yer aldığı programda, Doç. Dr. Durmuş Ümmet “'Terapötik Kartlar” başlıklı sunumunu cevrim içi olarak gerçekleştirdi.

Düzce Üniversitesi öğrencilerinin düzenlemiş olduğu etkinliğe Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın da destek vermesiyle Kafkas yöresine ait halk oyunları sergilendi. İki gün süren etkinlik Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Türk Müziği Bölümü öğrencisi Çağlar Özgündüz ve ekibinin sahne almasıyla son buldu.

 

  HABER GALERİ
  Bu haber 442 defa okunmuştur.
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SAĞLIK Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI